Marc Hoppen

-  webmaster / promotie  -

Over Marc Hoppen

WEBMASTER - PROMOTIE NOOTSTROOM

Marc Hoppen (Zwolle – 2008) heeft sinds de vroege kinderjaren een grote passie voor beeld en geluid. Uren lang tekenen afgewisseld met het luisteren en bewerken van muziek was zijn voornaamste bezigheid. Nadat Marc in zijn tienerjaren een kabelkrant mocht ontwerpen voor Raalte en omstreken, was de keuze voor een loopbaan in webdesign en grafische vormgeving een feit.

Eerste stappen
Na diverse opleidingen en cursussen in verschillende disciplines van multimediadesign werd Marc vormgever en editor bij een videoproductiebedrijf. Hier heeft hij o.a. voor Staatsbosbeheer, Pioneer en Wavin mooie opdrachten vervuld. Vervolgens kreeg Marc een betrekking bij een Educatief projectbureau waar hij diverse digitale leermiddelen heeft gemaakt. Opdrachtgevers waren onder andere de gerenommeerde instituten Astron, Healthnet TPO en Wolters Noordhoff uitgevers.

Nootstroom_Marc-Hoppen_promotie-webdesign_02

" De energie van de mensen in Nootstroom
geeft een enorme boost om samen mooie projecten
te ontwikkelen én uit te voeren "

Actief in de vrije tijd

In het nu
Marc Hoppen is sinds 2008 werkzaam bij de NDC-mediagroep in Groningen & Leeuwarden waar hij vol passie betrokken is bij webdesign, digitaal adverteren en grootschalige videopresentaties. Enkele van de meest recente producties zijn videodesign voor het Fries Sportgala en Trendship.

Bijzonder was de samenwerking met turnster Sanne Wevers waaruit een aanstekelijke visuele beleving is ontstaan.

Marc is graag actief bezig; wandelen met zijn gezin en hond , motorrijden, kitesurfen, hardlopen, koken, fotografie en gamen.

Meer weten over Nootstroom?